onsdag 1 juli 2009

Födelsedagar:)

En dag att fira! sån tur vi fick tårta på jobbet...Lilla A fyller 1 månad och börjar växa till sig, har fått flytta ut till vanliga rummet hos föräldrarna:) snart snart snart får han komma hem:) Kungen av katter fyller 7 år och M fyller ännu mer...shit jag måste räkna efter...33 närmare bestämt. Ja men så ni vet så har jag ätit tårta för er alla 3, mums va gott.

Så har vi lamellgardins projekt här hemma, dom stora stora stora fönstren med sol på hela dan behöver nåt och dom täcker i princip hela hus väggen från golv till tak och vi har ju ett tvåvåningshus så det är rätt bra insyn just nu, lamellgardiner vill vi ha. Sagt och gjort, vi körde förbi svågertorp ikväll och fyndade på rean...nu har det snart gått fyra timmar och vi har inte monterat ihop skenan med dom där mysko krokarna och snörena och allt det där. Vi ska själva se till att dom blir som "måttbeställda"...Mitt tålamod tog slut för länge sen och när en plastgrej sprack så gav jag upp helt! ja så vi kan väl säga att det är U som monterar denna byggsats och jag håller sällskap...hur kan han ha sånt jävla bra tålamod??? detta är ju helt otroligt! imorgon är jag ledig för mamma kommer på besök och om han lyckas få ihop byggsatsen så ska jag göra ett försök att montera ihop dom där små striporna med tyngder och allt, kanske jag kan få fast ett par stycken med lite tur.
Ska snart åka till Ikea och köpa möbler till mitt rum!!! sen ska där göras iordning till värsta bästa syateljén, det blir nog lite annat pyssel åxå.

När mamma kommer ska vi gjuta i betong, här ska göras fina små klot m.m.
Ska se till att fota hela betongprojektet så att ni får se, spännande:)

Kram & go natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar